KVS'17 Nieuws - KVS'17

Ga naar de inhoud

KVS'17 Nieuws

Nieuws
Icoon Nieuws
KVS'17 klaar voor het zaalseizoen

Nu het eerder donker wordt zijn er steeds meer verenigingen die langzaam richting de winterstop gaan. Bij korfbal is dat wel anders! Daar start eind november een nieuwe zaalcompetitie. In het najaar verkassen alle korfbalverenigingen naar binnen. Zo ook KVS'17. Na een sportieve buitencompetitie hebben alle teams zich de afgelopen weken klaargestoomd voor de zaal. Hoewel het spelletje hetzelfde is, is het toch altijd weer even wennen. Afgelopen weekend stond bij KVS'17 daarom in het teken van oefenwedstrijden.

Op zaterdag bereidden alle jeugdteams zich voor op de binnencompetitie. Een dag later waren de senioren van de korfbalvereniging aan de beurt. In de Zuideinderparkhal ontving KVS'17 korfbalverenigingen vanuit heel Brabant voor vriendschappelijke oefenwedstrijden.

KVS'17 op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor gemengd selectieteam
Na een aantal jaren heeft Kevin Kuijs besloten om te stoppen als trainer/coach bij KVS'17. Het komende zaalseizoen en de tweede helft van het veldseizoen zullen de trainer en het gemengde selectieteam nog samen afmaken. Er staat immers nog een kampioenschap op het spel in de buitencompetitie en ook in de zaal willen ze een mooi resultaat neerzetten. In de tussentijd gaat de vereniging op zoek naar een waardige opvolger.

G-Korfbal
Nieuw in Meierijstad is het het G-korfbal. Speciaal voor mensen met een verstandelijke beperking wordt er op woensdagen getraind. Het G-korfbal bij KVS'17 is voor jongeren en volwassenen vanaf 12 jaar. Zowel jongens als meiden met een verstandelijke en/of gedeeltelijke beperking in bewegen zijn van harte welkom om te komen korfballen. In het voorjaar werd dit initiatief door een aantal leden van KVS'17 opgepakt. Inmiddels zijn de eerste aanmeldingen binnen. Er wordt met deze groep op woensdagen getraind, maar er worden ook leuke activiteiten rondom het korfbal georganiseerd. Zin om mee te doen? Er is nog plek!

Super sunday
Op 8 december spelen alle Schijndelse korfbalverenigingen thuis in de Dioscuren. Dat vond KVS'17 reden voor een feestje. Samen met alle thuisspelende verenigingen en Café de Sporthal wordt daarom op 8 december de eerste 'Super Sunday' georganiseerd. Natuurlijk zijn er de hele dag spannende wedstrijden te zien, maar daarnaast is er van alles te doen.
Rooiseheide 14
D'n Inbreng
073-5494956
info@kvs17.nl
Terug naar de inhoud