KVS'17 Verslag - KVS'17

Ga naar de inhoud

KVS'17 Verslag

KVS'17(G) maakt geen uitglijder bij DLKV.

Vandaag reisde KVS'17 af naar Didam, waar de belangrijke wedstrijd tegen DLKV op het programma staat. Wetende dat eerder deze week Olympia hun eerste nederlaag heeft geleden, kunnen zowel DLKV (naderen tot op 2 punten) als KVS'17 (naderen tot op 1 punt) hiervan profiteren.

De tegenstanders uit Didam begonnen sterk aan de wedstrijd en wisten de korf makkelijk te vinden. KVS'17 kon het hoofd er echter goed bijhouden en kon meekomen in de score. Na ongeveer 10 minuten spelen werd de 4-3 op het scorebord gezet en was het de beurt aan de ploeg uit Schijndel, want ook die begonnen sterk aan de wedstrijd en wisten dit, in tegenstelling tot DLKV, wèl tot de rust vol te houden. Dit zorgde er in 20 minuten voor dat er van een 4-3 tussenstand werd gerust met 4-11 door lange aanvallen te spelen en te zoeken naar de juiste kansen.

Na rust stopte het makkelijk scoren van KVS'17 en na 5 minuten kwam DLKV al terug tot 7-11, wat halverwege de 2e helft ook nog 8-11 werd. Pas na 17 minuten wist KVS'17 weer te scoren en werd de marge weer naar 4 getild. Dit was nodig want dit had een positief effect op de rest van het team. Het spel werd weer beter en in de laatste 10 minuten is de wedstrijd lekker uitgespeeld tot een 11-16 overwinning voor KVS'17.

Het is dus KVS'17 wat de aansluiting vindt met de koploper. Volgende week speelt de ploeg thuis tegen WIKO, de tegenstander waar in de uitwedstrijd niet van is gewonnen. Een belangrijke wedstrijd om met een lekker gevoel de zaal in te gaan èn natuurlijk om de druk op de koploper te vergroten. Mede omdat die aankomend weekend vrij zijn en dus kan zelfs de koppositie in punten worden overgenomen. Er is dan wel een wedstrijd meer gespeeld door KVS'17.
Rooiseheide 14
D'n Inbreng
073-5494956
info@kvs17.nl
Terug naar de inhoud