KVS'17 Verslag - KVS'17

Ga naar de inhoud

KVS'17 Verslag

Nieuws
Icoon Nieuws
KVS’17 (G) wint ook van de Hazenkamp.
Vandaag stond er een uitwedstrijd op het programma. Met een tegenstander uit het onderste deel van de competitie telde niks minder dan de winst.
Het eerste doelpunt kwam echter van de thuisploeg. Na zo'n 4 minuten scoorde De Hazenkamp, maar gelukkig kon KVS’17 daarna ook snel scoren. Daarna ging het even vlug, want na een kwartier spelen stond er 1-5 op het scorebord. Tot de rust bleef de marge op steeds 4 doelpunten met de vak wissel, de ruststand was 4-8.
Ook het eerste kwartier na rust zette dit zich voort. Al was het KVS’17 wat hier verder weg had moeten lopen, maar het miste te veel kansen. In de slotfase kwam de Hazenkamp nog twee keer terug op de marge van 1 doelpunt, maar KVS wist in beide gevallen het gat weer meteen naar 2 te tillen. Uitslag; 14 - 16.
Een terechte overwinning voor KVS’17, dat eigenlijk geen moment echt in de problemen is geweest. 8 maart staat pas weer de volgende wedstrijd op het programma. Thuis tegen Maastricht. Een wedstrijd die we graag winnend af willen sluiten.


Rooiseheide 14
D'n Inbreng
073-5494956
info@kvs17.nl
Terug naar de inhoud