KVS'17 Nieuws - KVS'17

Ga naar de inhoud

KVS'17 Nieuws

Nieuws
Icoon Nieuws
Geef jouw club een steuntje in de rug
Goed eten is goed voor de buurt, vinden we bij PLUS. Dat betekent ook dat we graag iets goed doen voor onze omgeving. Daarom spaar je nu bij PLUS sponsorpunten voor jouw lokale club of vereniging. Doe mee en spaar je club gezond! Dat kunnen ze na afgelopen jaar wel gebruiken.

Zo spaar je mee:
  • Van zondag 5 september t/m zaterdag 13 november 2021 ontvang je een sponsorpunt bij elke 10 euro aan boodschappen* en bij geselecteerde actieproducten.
  • Kras de unieke code van je voucher open en scan de QR code met je mobiele telefoon of ga naar plus.nl/sponsorpunten
  • Voer de unieke code in en activeer.
  • Uiteraard is digitaal sparen ook mogelijk. je ontvangt jouw sponsorpunten dan in de PLUS app. Als je digitaal spaart, ontvang je gelijk één sponsorpunt gratis.
  • Hoe meer sponsorpunten jij spaart, hoe meer euro's dat oplevert voor de kas van jouw cluppie!
  • Nu is het niet alleen maar muntjes in een koker doen in de winkel nu is het wat bewerkelijker als je mee wil sparen voor je club. Daarom is het ook mogelijk dat je de voucher in de kantine in kunt leveren (hier komt een speciale doos te staan waar ze in kunnen) Tessa gaat deze dan verwerken en verzilveren voor de club.

Word clubsponsor van de week!
Activeer jouw sponsorpunt(en) op plus.nl/sponsorpunten en maak wekelijks kans op een van de drie PLUS Cadeaukaarten t.w.v. 75 euro. Hoe meer sponsorpunten je activeert hoe meer kans je maakt!
Kijk voor meer informatie en de actievoorwaarden op plus.nl/club

* Van de actie zijn uitgezonderd: geneesmiddelen, alcohol, tabak, zuigelingenvoeding, boeken, telefoonkaarten, postzegels, cadeaubonnen, toegangstickets, loten, beltegoed, statiegeld en emballage en eventuele overige niet wettelijke toegestane artikelen.

Rooiseheide 14
D'n Inbreng
073-5494956
info@kvs17.nl
Facebook
Terug naar de inhoud